2014. április 9., szerda

EZOLÚCIÓ - Mi a csoda ez?

 
 Ezzel a bloggal azt kívánom bemutatni, miért nem ellentétes egymással az evolúció és a transzcendencia. Ebben az újszerű megközelítésben az evolúció a teremtett világ valamennyi síkjának  fejlődési törvénye vagy ha úgy jobban tetszik, az isteni tervezés megvalósulási folyamata. Az a folyamat, amikor a káoszból rend lesz, a disszonanciából harmónia. Blogomban erről fogok rendszeresen közzé tenni gondolatokat, bemutatni egymásnak ellentmondó elképzelésekben a közöset és időnként napi eseményeket is megvizsgálok a fentiek tükrében, mivel a hazai és külpolitikai események is egészen más értelmezést nyerhetnek ezolúciós szemszögből. 

 Az ezoterikus, evolúciós, társadalomfejlődési elméleteket, irodalmat azok terjedelme miatt olyan mértékben kívánom bemutatni, hogy az elméletem érthető legyen, de amennyiben időm engedi, nem zárkózok el egy kis szellemi kalandozástól.

  2014. áprilisában fogtam hozzá, ezért még néhány hétig folyamatosan fejlesztgetni fogom a tartalmon kívül a külsőt is. Úgy gondolom április végén, május elején lesz olyan állapotban, ami már alkalmas a vitára, gondolatcserére és a személyes bemutatkozásra. Addig elsősorban a tematikus oldalak feltöltésével leszek elfoglalva, a bejegyzések írására majd ezután térek át. A bejegyzéseket mindig ellátom a megfelelő oldal címkéjével, a jobb visszakereshetőség érdekében. 

 Véleményedet mindig szívesen fogadom. Amennyiben vitatkozni szeretnél az itt megfogalmazottakkal, azt is örömmel veszem, és igyekszem minél hamarabb válaszolni. 

2014. április 10. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése